назад

Третім одеським центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено виїзні прийоми громадян на базі територіальних управлінь юстиції Одеської області

Третім одеським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою забезпечення рівного доступу та реалізації права осіб на безоплатну вторинну правову допомогу, в межах співпраці між Головним територіальним управлінням юстиції в Одеській області та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області (далі – Регіональний центр), відповідно до доручення Регіонального центру від 08.07.2015 № 01-11/449 проведено 3 виїзни прийоми громадян на базі Одеського міського управління юстиції та Южненського міського управління юстиції.

Так, директором Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лілією Медведєвою та начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами цього ж центру Юлією Вонсєвич на базі Одеського міського управління юстиції та Южненського міського управління юстиції проведено зустрічі з представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування та поінформовано про запровадження надання безоплатної вторинної правової допомоги в цивільних та адміністративних спорах вразливим категоріям населення.

    2

Зокрема, зустрічі відбулись за участі: завідуючої сектором правової роботи та правової освіти одеського міського управління юстиції Жукової Л.М., начальника Южненського міського управління юстиції Тимощук В.Г., представника Управління Пенсійного фонду України у Суворовському районі м. Одеси Бакланової Н.В., начальника відділу праці управління праці і соціального захисту населення Южненської міської ради Шемчук І.П., начальника відділу сім’ї та молоді управління освіти, культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Бикадорової А.Д., головного спеціаліста Управління Пенсійного фонду України в м. Южне Одеської області Синявської В.О., головного державного соціального інспектора управління праці і соціального захисту населення Южненської міської ради Мальченко Л.К, провідного фахівця з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Южненського міського центру зайнятості Гіренко-Малярчук А.Л.

До виїзних громадських приймалень звернулося 13 осіб, які відносяться до соціально вразливих категорій громадян. Громадяни звертались з питань цивільного, договірного та трудового права.

Всім громадянам надано консультації та роз’яснено порядок отримання безоплатної вторинної категорії, а також перелік документів, необхідних для отримання безоплатних послуг адвоката із наданням Пам`ятки «Надання безоплатної вторинної правової допомоги», розробленої Третім Центром.