назад

Третя обласна спартакіада серед працівників системи БПД Сумщини

Зі словом “тімбілдінг”, що дослівно перекладається як “побудова команди” система безоплатної правової допомоги Сумщини знайома не з чуток. Адже колектив, а точніше команда фахівців, має багато добрих традиції, що згуртовують і сприяють створенню позитивної атмосфери на роботі. Однією з таких традицій стало проведення обласної спартакіади серед працівників системи БПД Сумщини.

14 вересня на базі оздоровчого табору “Сокіл” відбулася Третя обласна спартакіада, що зібрала працівників Регіонального, Конотопського, Охтирського, Сумського, Шосткинського місцевих центрів з надання БВПД, у тому числі й підпорядкованим ним бюро правової допомоги. Окрім цього, на масштабний захід завітали й гості-колеги з Ужгорода, Мукачева, Кременця, Голої Пристані, Первомайська.

Спочатку учасники мали креативно представити свою команду, презентувати назву та девіз. Команди Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області, Конотопського, Охтирського, Сумського та Шосткинського місцевих центрів гідно впоралися з цим завданням.

Неабияку підтримку команди отримували від своїх уболівальників, серед яких були й діти співробітників, які до того ж презентували свої творчі номери.

Розпочалися змагання з «веселої естафети». Учасники команд на швидкість збирали кеглі, показували вміння вести м’яч, переносили його на тенісній ракетці, влучали в ціль та стрибали через скакалку.

Точність і влучність – саме це продемонстрували учасники спартакіади під час змагання з дартсу.

Паралельно представники команд зійшлися у поєдинку з шашок.

Напруженою була боротьба і з настільного тенісу.

Неабияку витримку та командний дух продемонстрували учасники під час гри у волейбол.

У результаті переможне загальнокомандне І місце здобула команда Регіонального центру; ІІ місце – Сумський МЦ, ІІІ –  Конотопський МЦ, ІV – Охтирський МЦ, V – Шосткинський МЦ.

«Спартакіада серед працівників системи безоплатної правової допомоги Сумщини – це відчуття командного духу, популяризація спорту та здорового способу життя. Символічно, що цьогорічна спартакіада проводиться у День фізичної культури та спорту України. Усі представники центрів та бюро правової допомоги продемонстрували свою завзятість, активність, готовність працювати в команді та досягати високих результатів. Приємно, що система БВПД Сумщини представлена не просто трудовими колективами, а дійсно згуртованою командою», – підсумувала директорка Регіонального центру Олена Демченко.

За допомогу в організації та проведенні спартакіади працівники системи БПД Сумщини висловлюють подяку Сумській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та особисто його голові Тетяні Павловській.