назад

Тристоронній меморандум “Про співпрацю та взаємодію”

Kelm 0214 серпня 2015 року  між Кельменецьким місцевим центром з надання БВПД, Кельменецьким районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та службою у справах дітей Кельменецької районної державної адміністрації було підписано тристоронній меморандум «Про співпрацю та взаємодію».

 Сторони меморандуму обговорили перспективні напрями співпраці, механізми взаємодії з надання безоплатної правової допомоги, проблемні питання, виявлені за підсумками роботи, та домовилися докладати максимум зусиль, можливостей та ресурсів для виконання заходів у відповідних напрямках.

 Kelm 03Зокрема, сторони домовилися:

проводити спільні наради, круглі столи, засідання, семінари, конференції;

з метою пошуку шляхів вирішення проблемних питань залучати фахівців з питань, що потребують додаткових спеціальних знань;

здійснювати співпрацю у підвищенні рівня поінформованості громадян з питань реалізації та захисту їхніх прав та свобод;

об’єднувати зусилля сторін, спрямованих на забезпечення доступу до отримання правової допомоги найбільш незахищеним верствам населення.

 Також, було досягнуто домовленості щодо правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, безпритульних та дітей, які можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї.