назад

Тиждень протидії булінгу пройшов на Харківщині та Луганщині

Тиждень протидії булінгу, ініційований Міністерством юстиції та Координаційним центром з надання правової допомоги, завершився.

Протягом цього тижня у Харківській та Луганській областях, як і по всій Україні, щодня проводилися заходи у школах. І не лише для дітей, а й для батьків, педагогів. Оскільки не всі знають, що є булінгом (цькуванням), а що ні, яка відповідальність і наслідки можуть бути для батьків, чия дитина систематично когось ображає, куди слід телефонувати, якщо став жертвою або спостерігачем цього явища.

Про це розповідали учням кількох харківських шкіл працівники Регіонального центру та Харківського місцевого центру разом з представниками Головного територіального управління юстиції в Харківській області.

Про підсумки Тижня протидії булінгу на UA: Суспільне у прямому ефірі передачі «Відкритий доступ» відбулася розмова ведучої Оксани Білецької з Лілією Йолкіною – заступницею директора Харківського місцевого центру з надання БВПД. Пані Лілія розповіла, чому залучились до цього тижня, як проводили уроки в школі, як діти сприймають інформацію, чи були звернення до центру щодо випадків булінгу, нагадала про відповідні аспекти законодавства.


Послухати передачу можна за посиланням:
https://www.mixcloud.com/…/%D0%B1%D0%B0%D1%82%D1%8C%D0%BA…/…