назад

У Чернігові відбулась спартакіада серед працівників системи безоплатної правової допомоги

Братерство, командна робота, дружність, цілеспрямованість – не повний перелік рис якими можна охарактеризувати працівників системи безоплатної правової допомоги Чернігівщини. А для дружнього та злагодженого колективу відпочинок повинен бути відповідним, а щоб відпочити від офісної роботи, ще й активним. Тому не дивно, що під час обговорень колективного дозвілля вибір впав на спорт, а точніше – проведення спартакіади.
Спартакіада серед працівників системи безоплатної правової допомоги Чернігівщини – майже традиційний захід, який проводиться вже вдруге. За командну першість боролись три збірні команди, які складались з працівників Чернігівського, Менського, Ніжинського місцевих центрів та підпорядкованих їм бюро, а також команда Регіонального центру.
Варто зазначити, що вклад працівників системи безоплатної правової допомоги Чернігівщини в розбудову правової держави, підвищення правової освіти населення, якість надання безоплатної правової допомоги та високий професіоналізм фахівців високо цінуються громадянами. Так, дізнавшись, що в області планується проведення даного заходу, керівники туристичної компанії «СКІФ», на безоплатні основі подарували сертифікат на поїздку до Угорщини, який розіграли серед команд.

Захід відбувся, на високому рівні завдяки відповідальному підходу учасників, капітанів команд та за координації керівників центрів. Під час змагання панувала дружня спортивна атмосфера, а сама спартакіада стала хорошим місцем для знайомства з новими працівниками та спілкування між працівниками різних центрів та бюро. Окрім членів команд були присутні вболівальники з числа працівників.

Розпочався захід з презентації командами свої назв, логотипів та дивізів.

Свою майстерність члени команд демонстрували в п’яти дисциплінах.

 

Злагоджену командну роботу демонстрували під час гри у волейбол.

Точність, концентрацію та математичні здібності- під час гри в дартс.

Силу витримки – під час виконання вправи на прес. Директори центрів наочно проілюстрували слова виразу « і один в полі воїн» під час ударів по воротам «11-ти метрових».
Під час змагання директорів, очільниця Регіонального центру ламаючи всі гендерні стереотипи довела, що жінкам все під силу, навіть незвичні для них заняття. Вона стійко змагалась з чоловіками « на їх території» та показала гідний результат.
Цьогорічна залікова таблиця має такий вигляд: третє місце між собою розділили команди Менського та Регіонального центрів, друге місце зайняла команда Чернігівського місцевого центру, а першість виборола команда Ніжинського місцевого центру та отримала головний приз турніру – путівку до Угорщини.
Також, учасники спартакіади хочуть висловити, слова вдячності нашим суддям, а в повсякденному житті – колегам адвокатам за чесне, принципове та відповідальне суддівство.