назад

У Коломийському ліцеї № 6 проведено правничий брейн-ринг «Подорож до країни права!»

Фахівці  Коломийського місцевого центру з надання БВПД 24 лютого провели для учнів 10-х класів ліцею правничий брейн-ринг «Подорож до країни права!»

Зі вступним словом виступила  головний  спеціаліст відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Коломийського місцевого центру з надання БВПД Вікторія Смерек. Вона розказала, що проведеться з учнями ліцею гра по закріпленню своїх знань в галузі права.

Учні ліцею розділилися на дві команди і кожна команда по черзі відповідала на питання, хто знав питання, той піднімав руку та відповідав. Якщо учасник команди відповів неправильно, то інший учасник цієї команди мав право його виправити, якщо третій раз неправильно, то вже учасник із другої команди дав свою відповідь. За кожну правильну відповідь ˗ один бал. Та команда, яка найбільше отримала балів, стала переможцем.

Усі команди отримали нагороди та заохочувальні призи. Такий захід допоміг не лише визначити кращих «знавців права», а й безперечно отримати  нові правові знання.

Проведення правопросвітницьких заходів у формі брейн-рингу є головною метою навчити дітей користуватися своїми правами в різних ситуаціях, виховувати почуття відповідальності за свої вчинки.