назад
30.12.14

У Києві в Шевченківському районному суді відкрито перший у столиці робочий кабінет адвокатів

Сьогодні, 30 грудня, відкрито перший у столиці робочий кабінет для адвокатів у приміщенні Шевченківського районного суду м. Києва.

DSC 0989Участь у відкритті кабінету взяли представники ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» (Голова об’єднання, адвокат Вікторія Мітько, член об’єднання, адвокат Анна Колесник), Національної асоціації адвокатів України (заступник Голови Валентин Гвоздій та керівник Секретаріату НААУ Вадим Красник) та Шевченківського районного суду м. Києва (заступник Голови Павло Слободянюк).

 «У столиці це поки що перший такий кабінет. Втім, віримо, далеко не останній. Це безумовно покращить умови адвокатів у суді. Крім того – це свідчення втсановлення професійного діалогу між адвокатськими об’єднаннями та судами» – коментує Вікторія Мітько.

DSC 0986

Кабінет обладнаний необхідними для роботи меблями. Наразі справа за малим – облаштування спеціальної точки доступу до мережі Інтернет (wi-fi) та робочий принтер, що, на думку учасників заходу, буде вирішено найближчим часом.

Нагадаємо трохи більше, як тижнем раніше, перші два в Україні кабінети для адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, були відкриті у судах Одеси.

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+