назад

У Львові для школярів відбувся Правовий кінозал

Днями у кіноклубі з прав людини Львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся “Правовий кінозал”.

На перегляд фільму “Боротьба Джамали“, що є одним з найпопулярніших серед колекції фільмів Міжнародного фестивалю Docudays.UA, завітали 10-класники середньої загальноосвітньої школи №20.

Після перегляду фільму школярі дискутували на тему порушених у документальній стрічці прав людини.

Наприкінці учасники разом із Христиною Гаталяк, заступницею директора Львівського місцевого центру та Уляною Мацько, начальницею відділу комунікацій та правопросвітництва Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області, обговорювали тему людської гідності як однієї з основних цінностей правової держави і цивілізованого суспільства.

Нагадаємо, минулоріч в листопаді, при Львівському місцевому центрі відкрився кіноклуб з прав людини показами фільмів Міжнародного фестивалю Docudays.UA “Боротьба Джамали”,”Точка відліку”, “Все палає”, “Габріель повідомляє з чемпіонату світу”, “Я – Куба” для відвідувачів Львівського місцевого центру та всіх небайдужих до теми захисту прав людини. Відтоді кінопокази відбулися у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва імені Романа Іваничука, Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці, школах та соціальних установах Львівщини.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).