назад

У Львові на ярмарку вакансій відбувся семінар для осіб з інвалідністю

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю на ярмарку вакансій пройшов інформаційний семінар про їхнє право на безоплатну правову допомогу.

Зазначений захід відбувся в межах роботи мобільного пункту консультування, спільно з колегами з ЛОВ Фонду соціального захисту людей з інвалідністю, фахівці Львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надали консультації з правових питань та поширили інформаційні буклети про права осіб з інвалідністю: інклюзивне навчання; реалізація особою з інвалідністю свого місця на працю; права та обов’язки осіб з інвалідністю щодо утримання, оформлення статусу особи з інвалідністю.

Довідково

3 грудня відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю, який покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.

Детальну інформацію з питань отримання правової допомоги дізнавайтесь у Львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).