назад

У Львові школярі переглянули правопросвітницьке кіно

У Львові нещодавно відбулась низка правопросвітницьких заходів з переглядами фільмів від фестивалю Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Кінофільми із зазначеної колекції, зокрема  “Боротьба Джамали” є чудовим матеріалом для обговорення взаємозв’язку між індивідувальною свободою, правами людини та її громадянською відповідальністю.

Це обговорювали після показу документальної стрічки фахівці Львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з БФ “Легіон світла” зі старшокласникам Львівського економічного ліцею та Сопошинської ЗОШ І-ІІІ ступеня.

Чи відповідає суть демократичного суспільства істинній природі людини? Чи завжди запорука виборів в умілій маніпуляції? – На ці питання шукали відповіді зі студентами-правниками Львівського національного аграрного унісерситету та експерткою Ярина Гаєцька-Колотило, омбудсменкою із захисту виборчих прав від ГО “Опора”, після перегляду кінофільму “Проголосуйте за мене будь ласка!”.

Детальну інформацію з питань отримання правової допомоги дізнавайтесь у Львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській  області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).