назад

У Миколаєві відбувся «MeetUp “Спільнота параюристів”

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області продовжує діяльність з залучення параюристів до правопросвітницької роботи. Головною метою проведення навчально-практичних заходів для параюристів є прагнення фахівців центру зробити правову допомогу більш доступною для різних категорій населення.

Чергова зустріч з параюристами відбулася у Бібліотеці для дітей Колоbook у форматі «MeetUp “Спільнота параюристів” за участі директорки центру Наталії Гнатуші та заступника директора Євгена Мороховця.

В ході зустрічі були обговорені проміжні підсумки навчань у рамках “Правничого хабу” та визначено ключові аспекти  подальшої розбудови мережі параюристів на Миколаївщині.

Директорка центру Наталія Гнатуша зазначила:

Головною ідеєю таких навчально-практичних заходів центру є створення сталої спільноти параюристів на Миколаївщині з метою забезпечення  правової підтримка дітей, літніх людей, інших вразливих груп населення та активне здійснення правопросвітництва

Залучення параюристів до просвітницької діяльності в системі безоплатної правової допомоги в першу чергу зорієнтоване на створення ефективної системи  поширення правових знань та розвиток потенціалу правничої спільноти.