назад

У Пункті тимчасового розміщення біженців у м. Одесі відкрито виїзний (мобільний) пункт консультування та прийому документів для отримання безоплатної вторинної правової допомоги

      На території Пункту тимчасового розміщення біженців у м. Одесі управління у справах іноземців та осіб без громадянства Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області Другим одеським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги відкрито виїзний (мобільний) пункт консультування та прийому документів для надання послуг безоплатного адвоката біженцям та особам, які потребують додаткового захисту.

    Виїзний (мобільний) пункт консультування та прийому документів з питань надання вторинної правової допомоги вищевказаним категоріям населення здійснює прийом щочетверга за адресою: м. Одеса, вул. Зої Космодем’янської, 7.

beg 15.10 1

 

       Працівники Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги вже прийняли перших клієнтів — мешканців Пункту тимчасового розміщення біженців. Двом особам було надано консультації, чотирьом — призначено безоплатного адвоката для захисту їх прав у суді.

beg 15.10 2  beg 15.10 3