назад

У Путивльській районній державній адміністрації приймали громадян

SUM 2017 02 08 priyom 18 лютого в приміщенні Путивльської районної державної адміністрації відбувся прийом громадян.

У цьому заході взяли участь голова Путивльської районної державної адміністрації Микола ШУЛЬГА, начальник Путивльського бюро правової допомоги Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Георгій ШАТІЛІН та завідувач сектору юридичного забезпечення з питань взаємодії з правоохоронними органами оборонної та мобілізаційної роботи апарату Путивльської районної державної адміністрації Тетяна СЕЛІНА.

 

Перше питання з яким звернулися громадяни стосувалося виконання керівником статутних цілей організації.

«Для того, щоб вирішити Ваше питання, по-перше, що Вам потрібно зробити – це визначитись з особою, яка буде займатися юридичним та фінансовим обліком. Другий крок полягає в тому, що необхідно комплексно та якісно перевірити фінансову складову установи та визначитись з чітким шляхом розвитку Вашої організації», – зазначив начальник бюро.

Він нагадав, що вимоги законодавства з цього питання є чіткими та потребують кропіткого виконання, щоб подальша робота установи була не проблемною та законною.

«Я буду постійно приділяти цьому питанню увагу. Але наголошую на тому, що є безпосередня відповідальність членів цієї організації. Треба робити все дуже швидко та рухатися в правильному, а головне в законному руслі, а ми будемо допомагати вам в цьому», – наголосила Тетяна СЕЛІНА.

Микола ШУЛЬГА запевнив громадян, що зробить все залежне від нього та буде допомагати у законному вирішенні питання.                     

Так і пройшов черговий прийом громадян в плідній співпраці Путивльського бюро правової допомоги та Путивльської районної державної адміністрації. 

Відділ «Путивльське бюро правової допомоги»

Адреса: проспект Іоанна Путивльського, буд.46,

(раніше вул.Кірова (приміщення податкової, 1 поверх))

 

Тел.: (05442) 5-48-44; 5-49-44