назад

У Регіональному центрі відбулася нарада керівників центрів з надання правової допомоги

IMGP210315 вересня 2015 року у м. Херсоні відбулася робоча нарада керівників регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

На нараді були присутні: директор Регіонального центру Марина ЄЛИСЄЄВА, керівники місцевих центрів: Дмитро БАБИЧ (Голопристанський МЦ), Марина ГРУША (Бериславський МЦ), Юрій КЛЕЦЬКО (Каховський МЦ), Денис МИЛОКОСТИЙ (Херсонський МЦ), начальники відділів Регіонального центру.

Під час зустрічі було обговорено велику кількість питань, найбільш актуальними серед яких були такі:

  • напрямки, напрацювання, нові підходи в організації взаємодії з суб’єктами, які надають безоплатну первинну правову допомогу;
  • активізація інформування населення про діяльність місцевих центрів;
  • шляхи оптимізації перевірки та розподіл звітів адвокатів;
  • активізація роботи з адвокатами по їх залученню до участі у восьмому конкурсі адвокатів, які залучаються для надання БВПД;
  • якість правової допомоги в цивільному та адміністративному процесі;
  • актуальні питання, що виникають у адвокатів під час надання безоплатної вторинної правової допомоги в цивільних та адміністративних справах.

У роботі наради під час обговорення окремих питань начальники відділів Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області надавали практичні поради директорам місцевих центрів за своєю лінією роботи.

Під час обговорень та обміну досвідом були намічені конкретні напрямки подальшої роботи центрів, основна мета якої – якісна і доступна безоплатна правова допомога населенню.

{gallery}images/20150915-rada{/gallery}