назад

У Регіональному центрі відбувся тренінг для адвокатів з питань дотримання стандартів якості

21За ініціативою менеджера з якості Максима МАГДИ, з метою посилення активності адвокатів, Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області запроваджено проведення одноденних тренінгів для адвокатів Херсонщини, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, з питань дотримання стандартів якості.

 

211 серпня у приміщенні Регіонального центру відбувся перший тренінг на тему «Дотримання стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі». Для участі у заході були запрошені 20 адвокатів системи БВПД. Модераторами заходу виступили директор Регіонального центру Марина ЄЛИСЄЄВА та менеджер з якості Максим МАГДА, який розробив програму разом з навчальними матеріалами.

1 3 4 5 6

Тренінг складався з двох етапів – теоретичного та практичного. На першому етапі були проаналізовані найбільш поширені помилки та порушення стандартів якості. Адвокати жваво долучались до обговорення, ділились досвідом та озвучували проблемні питання. На другому етапі учасники, працюючи в групах, на прикладі конкретних змодельованих ситуацій вирішували, як правильно діяти захиснику за тих чи інших обставин. 

7 8 9 10 11
12 13 14 15 16

Захід отримав схвальні відгуки. Сподіваємось, його проведення матиме позитивний вплив на подальшу роботу наших колег.

Аналогічні тренінги для інших груп адвокатів будуть проведені найближчим часом.

17 18 19 20 22

На початок тренінгу відбулося знайомство адвокатів з регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Херсонській області Оксаною ТРОПІНОЮ. Регіональний координатор розповіла про свої повноваження та можливості їх застосування як додатковий інструмент оперативного реагування на порушення прав та свобод людини і громадянина в регіоні.

Тропіна

Також перед учасниками заходу з організаційними питаннями, пов’язаними з виїздами чергових адвокатів на затримання, виступила заступник начальника відділу організації надання БВПД Регіонального центру Олена ІПАТЕНКО.

Іпатенко 1 Іпатенко HDR