назад

У Шосткинському місцевому центрі проведено робочу нараду

150730 0129 липня директором Шосткинського місцевого центру Миколою Гудімою проведено робочу нараду, у якій взяли участь всі працівники центру. На нараді висвітлено основні напрямки діяльності  місцевого центру  та порядок звернення громадян до центру.

Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Катерина Мирошниченко доповіла, що станом на 28 липня до центру звернулось 35 особи, четверо з них вже отримали доручення на призначення адвоката. Спеціалісти обговорили питання, що стосуються переліку документів для надання їх громадянами до центру, щоб отримати безоплатну вторинну правову допомоги у цивільних та адміністративних справах.

Головний спеціаліст Ольга Правосуд окреслила першочергові завдання по інформуванню державних органів та населення районів, які обслуговує місцевий центр. Також увагу було приділено питанням щодо взаємодії з суб’єктами з надання первинної правової допомоги та обговорені питання щодо укладання меморандумів, договорів про співпрацю з ними.

Наприкінці наради директор центру зазначив: «Потрібно докласти максимум зусиль, щоб нашою роботою були задоволені всі відвідувачі центру».

 

Незважаючи на те, що у Шосткинському центрі існують тимчасові незручності з недокомплектації центру комп’ютерами та оргтехнікою, колектив центру налаштований позитивно на роботу та в повному обсязі її виконує.