назад

У Сторожинці буде нове приміщення для надання БПД

12 лютого у Сторожинці відбулася робоча зустріч керівників системи безоплатної правової допомоги Буковини з очільниками Сторожинецької районної ради.

Директор Регіонального центру з надання БВПД у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну та директор Чернівецького місцевого центру з надання БВПД Сергій Мінтенко  звернулися до заступника голови районної ради Володимира Філіповича та начальника відділу управління об’єктами власності територіальних громад райради Мирослави Ілащук з пропозицією перемістити Сторожинецьке бюро правової допомоги у приміщення на першому поверсі. Адже на сьогодні бюро працює на четвертому поверсі, що створює певні незручності людям з інвалідністю.

Також мовилося про залучення до прийомів громадян у Сторожинецькій районній раді та міській об’єднаній громаді фахівців БПД, які зможуть оперативніше опрацьовувати проблемні питання клієнтів і надавати їм юридичні консультації.

Під час робочої зустрічі обговорили й можливість прийняття на районному рівні програми забезпечення надання безоплатної правової допомоги на Сторожинеччині.