назад
11.04.12

У Сумах відбувся круглий стіл з обговорення питань проведення конкурсу адвокатів

11 квітня 2012 року у м. Суми відбувся кущовий круглий стіл, організований Головним управлінням юстиції у Сумській області за підтримки Центру, з обговорення порядку та умов проведення конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядку та умов укладання контрактів (договорів) з адвокатами з метою заохочення їх до участі у конкурсі.

У роботі взяв участь заступник начальника відділу правової експертизи та нормопроектування Центру Павло Корнієнко, а також представники від головних управлінь юстиції у Сумській, Харківській, Полтавській та Чернігівській областях – начальники районних, районних у містах, міських (міст обласного значення), міськрайонних управлінь юстиції, голови комісій з проведення конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Крім того, до участі у круглих столах залучилися члени комісії з числа представників кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури відповідних адміністративно-територіальних одиниць, громадських організацій адвокатів та керівників юридичних консультацій.