назад

У Запоріжжі відбувся черговий каскадний тренінг для адвокатів Запорізької області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу

Foto-1

19 жовтня 2014 року в місті Запоріжжя  відбувся каскадний тренінг для адвокатів Запорізької області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тему «Дії захисника із застосування окремих заході кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод».

     Каскадний тренінг організовано Координаційним центром з надання правової допомоги,  Запорізьким обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Забезпечення права на отримання медичної допомоги осіб, що є затриманими та перебувають в установах пенітенціарної системи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

     На тренінгу був присутній виконавчий директор Української фундації правової допомоги Микола Сіома, який звернувся до присутніх з вітальним словом.

Foto-2

     

Також виступила з вітальним словом та презентацією Голова Запорізького обласного  відділення ВГО

«Асоціація адвокатів України» Маргарита Трипольська.

Foto-3

     Участь у заході взяв 41 адвокат Запорізької області. Навчання провели адвокат-тренер/модератор з обміну досвідом між адвокатами які надають безоплатну вторинну правову допомогу Олена Дємєнєва, та експерт програми «громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження», адвокат – Володимир Куценко.

Foto-4Foto-5                 Foto-6

     Тематичні блоки тренінгу:

забезпечення доступу до належної медичної допомоги;

дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

     З програмою тренінгу можна ознайомитись тут.

     Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. За визначеною тематикою впродовж жовтня буде проведено 39 каскадних тренінгів у регіонах України для адвокатів, залучених у 2014 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги. За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримують сертифікати.