назад

Участь у програмі: «Громадська приймальня» Рівненської обласної телерадіокомпанії

02 квітня 2015 року заступник директора Регіонального центру центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Сергій Іллюк прийняв участь у прямому ефірі програми: «Громадська приймальня» Рівненської обласної телерадіокомпанії на тему: «Захист трудових прав працівників під час ліквідації та реорганізації юридичних осіб». Участь у програмі прийняв старший інспектор територіальної Державної інспекції праці в Рівненській області Олексій Борис.

Під час прямого ефіру учасниками обговорено питання захисту трудових прав працівників при зміні організації виробництва та праці, порядок судового захисту порушених прав, а також найбільш типові порушення, які допускають роботодавці під час проведення процедури скорочення працюючих осіб.

В ході свого виступу заступник директора Центру розповів про порядок організації діяльності системи БПД, підстави та порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги та перспективи її розвитку в аспекті останніх змін до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», зокрема, щодо надання такого виду державної гарантії соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах.