назад

Участь у семінарі представників органів місцевого самоврядування Сарненського району

 03.07.2015 року в приміщенні СарненCSC 2197ської райдержадміністрації відбувся семінар – нарада із секретарями сільських, селищних та міських рад, у роботі якого прийняли участь в.о. директора Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Микола Павлюк та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Лідія Овдіюк.

До участі у заході були запрошені представники відділу взаємодії з роботодавцями Сарненського районного центру зайнятості, головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Рівненській області, відділу з питань запобігання та протидії корупції та взаємодії з правоохоронними органами апарату райдержадміністрації.

У своєму виступі в.о. директора Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Микола Павлюк презентував новостворений Сарненський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, висвітлив основні напрямки його діяльності та закцентував увагу присутніх на механізмі подальшої співпраці усіх суб’єктів надання правових послуг на рівні територіальних громад з метою захисту конституційних прав громадян.

 Після виступу Миколи Павлюка відбулось обговорення проблем та напрямків взаємодії надання безоплатної вторинної правової допомоги між Сарненським місцевим центром БВПД та органами місцевого самоврядування.

 Крім того, учасникам семінару роздано плакати системи БПД та друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Регіональний та місцевий центри, порядок їх отримання, орієнтовний перелік документів, який необхідно подати до центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, контактна інформація. За домовленістю вказані друковані матеріали будуть розміщені на інформаційних стендах в адміністративних будівлях сільських рад з метою відповідного інформування населення.

По завершенню семінару-наради учасники висловили свою підтримку стосовно розвитку та організації надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сарненському регіоні та налагодження ефективної співпраці місцевого центру із суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги.  

CSC 2197

DSC 2184

DSC 2174