назад
14.05.12

В Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі розпочався третій етап конкурсу адвокатів

Відповідно до Графіку проведення конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної правової допомоги, затвердженого першим заступником Міністра юстиції Інною Ємельяновою, 14 травня 2012 року в регіонах розпочався третій, завершальний етап конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У ході останнього етапу відбудуться співбесіди з претендентами. Члени конкурсних комісій проводитимуть 15-хвилинну співбесіду з кожним адвокатом з метою остаточного встановлення відповідності претендентів критеріям відбору.

Третій етап триватиме з 14 по 21 травня 2012 року на базі Головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі.

Представники Центру візьмуть участь у роботі конкурсних комісій всіх регіонів України.Зокрема, директор Центру Андрій Вишневський – у засіданнях конкурсних комісій у м. Києві та Київській області, заступник директора Центру Оксана Василяка – у Луганській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях, начальник відділу інформації та зовнішніх зв’язків Тарас Вавелюк – у Чернівецькій, Хмельницькій, Рівненській та Волинській областях, начальник відділу правової експертизи та нормопроектування Олена Сінчук – у м. Севастополь, АР Крим, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях, заступник начальника відділу правової експертизи та нормопроектування Павло Корнієнко – у Черкаській, Коровоградській, Вінницькій та Житомирській областях, головні спеціалісти відділу правової експертизи та нормопроектування Вадим Красник – у Полтавській, Харківській, Сумській та Чернігівській областях, та Руслана Лахтіонова – у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській областях.

Конкурс буде завершений до 1 червня 2012 року.

По завершенню, з адвокатами, які успішно подолали усі три етапи, будуть укладені контракти про надання населенню безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі або договори про надання безоплатних адвокатських послуг на тимчасовій основі на підставі договору.