назад
21.04.15

Відбулась ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція

17  квітня 2015 року у приміщенні  Кіровоградського  інституту  державного та муніципального управління класичного приватного університету  відбулась ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Актуальні правові та гуманітарно-економічні проблеми в період реформування демократичного суспільства».

В роботі конференції  взяла  участь  заступник директора Центру   – Олена Шишкарьова.  Конференція мала на меті комплексний науковий аналіз сучасного стану юридичної науки, гуманітарно-економічних проблем у період реформування демократичного суспільства в Україні та світі із залученням провідних науковців, практиків, а також молодих вчених з усіх регіонів України та зарубіжних держав.

Основні тематичні напрямки конференції:

1. Теоретико-методологічні аспекти реалізації норм матеріального права в умовах євроінтеграції.

2. Теоретико-правові проблеми процесуального законодавства під час демократизації суспільства.

3. Забезпечення гуманітарно-економічних прав та свобод людини і громадянина в період реформування демократичного суспільства.

За результатами конференції рекомендовано: здійснення подальшої розробки наукової методології фундаментальних і прикладних юридичних досліджень з урахуванням новітніх досягнень сучасної науки та практики; розробити проект змін до  чинного кримінального, кримінально-процесуального законодавства України; напрацювати механізм вивчення економіко-правових аспектів регулювання прав і свобод громадян України. 

DSC 0558

DSC 0530

DSC 0563