назад
24.04.19

Відбулась відкрита лекція на тему «Запровадження безоплатної первинної та вторинної правової допомоги в України»

Харін та ЧижовДля студентів першого курсу Інституту управління і права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулась відкрита лекція на тему «Запровадження безоплатної первинної та вторинної правової допомоги в Україні». Лекторами виступили Михайло Харін, в.о. директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві, та Денис Чижов, к.ю.н., асистент кафедри загальноправових дисциплін Інституту управління і права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

«Держава не може існувати без сумлінних громадян, а якщо це ще й молоді юристи, які будуть розбудовувати правову державу та суспільство з урахуванням змін, що відбуваються, то це і є запорука успішної та процвітаючої країни» – вважає Михайло Харін.

Михайло Харін

Навчання проходило у форматі презентації тематики лекції та адміністративних інструкцій, порядку надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

Також Михайло Харін та Денис Чижов відповіли на численні питання майбутніх правників, а за результатами проведення лекції між учасниками виникла жвава дискусія.

Студенти

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з київських місцевих центрів:

Лівобережний київський місцевий центр

Адреса: бул-р Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:
kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

Правобережний київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2-А
Телефон: 593-97-60
Електронна адреса:
kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).