назад

Відбулась зустріч в.о. директора Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з педагогами та вихованцями Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату

SAM 1489     14 вересня 2015 року в.о. директора Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бузиль зустрівся з педагогами та вихованцями Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату, в якому навчаються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

     Володимир Бузиль розповів педагогічному колективу навчального закладу про роботу Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та умови надання такої допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

     Варто зазначити, що в школі-інтернаті навчається понад 150 учнів цих категорій і питання щодо надання їм безоплатної вторинної правової допомоги є досить актуальним.

     Після зустрічі з педагогічним колективом школи-інтернату Володимир Бузиль зустрівся з вихованцями цього навчального закладу — учнями 10-го та 11-го класів, яким розповів про роботу Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та можливості захисту порушених прав дітей в кримінальному, цивільному та адміністративному судочинстві.

     Під час зазначених зустрічей серед педагогічних працівників та учнів навчального закладу були поширені інформаційні листівки, буклети та пам’ятки, які роз’яснюють, як скористатись правом на безоплатну правову допомогу. 

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/14.09.2015_3{/gallery}