назад
16.07.13

Відбулася робоча зустріч з обговорення методичних рекомендацій для адвокатів

Team Building16 липня 2013 року відбулася робоча зустріч з обговорення проектів серії методичних рекомендацій для адвокатів щодо здійснення захисту, гарантованого державою, розробка яких розробка яких розпочалася у травні 2013 року.

Планується, що методичні рекомендації будуть презентовані на черговому тренінгу для адвокатів-тренерів/модераторів обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, який відбудеться у Києві протягом 8-9 серпня 2013 року та обговорені під час проведення серії каскадних тренінгів для адвокатів у регіонах протягом серпня 2013 року.

Участь у зустрічі взяли представники Української фундації правової допомоги – Микола Сіома, виконавчий директор, та Антоніна Бондаренко, керівник інформаційно-просвітницького напряму; Міжнародного фонду «Відродження» – Василина Яворська, менеджер програми «Верховенство права»;  адвокати Ірина Вань, Тетяна Сивак, Наталія Стьопіна, Іван Ткач, Роман Мартиновський. Від Координаційного центру участь у зустрічі взяв Андрій Вишневський, директор.