назад

Відбулось відкриття Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та проведено круглий стіл щодо презентації системи БВПД

301 липня 2015 року в м.Сарни по вул. Широка, 22 відкрито Сарненський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та проведено круглий стіл щодо презентації системи БПД. 

Участь у відкритті вказаного місцевого центру та круглому столі прийняли начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило, її заступники Ірина Кайданович та Неля Ковальова, голова Сарненської районної державної адміністрації Ярослав Яковчук, заступник голови райдержадміністрації Руслан Серпенінов, Сарненський міський голова Світлана Усик, в.о. начальника Сарненського районного управління юстиції Новак Руслан, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ, а також адвокати Сергій Турчик, Степан Аврамишин, Дмитро Овдіюк, Олена Барабашова.

На початку заходу з вступним словом виступив директор Регіонального центру Василь Овдіюк, який окреслив основні напрямки діяльності центру та представив гостям команду Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У своєму виступі начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило побажала команді центру наснаги у розбудові системи безоплатної вторинної правової допомоги та закликала до співпраці у питаннях захисту конституційних прав громадян.

Особливу увагу приділено питанню взаємодії Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з місцевими органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськими організаціями при забезпеченні гарантованого державою права на безоплатну правову допомогу.

Запрошені гості висловили свою готовність та бажання до співпраці з метою безперешкодного доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги. 

 {gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/vs{/gallery}