назад
13.07.15

Відбулось засідання Координаційної ради

DSC0499710 липня 2015 року відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Голованівської районної ради за участю сільських та селищних голів району. Головував на засіданні голова районної ради Олексій Чушкін. В роботі Координаційної ради взяв участь Олександр Лісовий, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Він довів до відома очільників сільських громад Голованівського району інформацію про напрямки роботи Голованівського МЦ БВПД та категорії населення, яким надається правова допомога.

Інформація про відкриття місцевого центру та напрямки його роботи викликала   жвавий інтерес в учасників зібрання, так як це надає реальну змогу жителям району відстояти та захистити свої права та законні інтереси в судах, органах місцевого самоврядування та органах виконавчої влади.

Олександр Лісовий  звернувся до керівників органів місцевого самоврядування з проханням  об`єднати зусилля з метою подальшої співпраці усіх суб’єктів надання правових послуг на рівні територіальної громади з метою захисту індивідуальних прав представників громади.