назад
11.10.13

Відбувся черговий тренінг для адвокатів-тренерів/ модераторів обміну досвідом між адвокатами, які надають БВПД

10.10.13 training photo10-11 жовтня 2013 року проходив четвертий тренінг для адвокатів-тренерів/модераторів обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, на тему «Психологія допиту», організований Представництвом Європейського Союзу в Україні, Міжнародним фондом «Відродження», Українською фундацією правової допомоги та Координаційним центром з надання правової допомоги.

У ході тренінгу адвокатам-тренерам було запропоновано ознайомитись з психологією постановки питань, конфліктологією, механізмом переконання та ефективними моделями поведінки, вивчили принципи впливу, переконання та тиску при допиті, поняття емоційного інтелекту, змісту емоцій, стресу та керуванням ними.

Тренерами виступили Ігор Покотило, адвокат, член дисциплінарної палати Київської міської КДКА, психолог, та Олександра Яновська, д.ю.н., професор кафедри правосуддя Київського національного університету імені Тараса Шевченка, голова кваліфікаційної палати Київської міської КДКА, адвокат.

У другій декаді жовтня цього року адвокати-тренери розпочнуть проведення каскадних тренінгів у регіонах відповідно до матеріалів, опрацьованих на тренінгу. Проведення каскадних тренінгів спрямоване на формування спільних підходів та практик до застосування нового кримінального процесуального законодавства, спільних стратегій і тактик захисту.

Від Координаційного центру у заході взяв участь заступник директора Мирослав Лаврінок.

З програмою тренінгу можна ознайомитись тут.