назад

Відбувся інформаційний семінар щодо правового та соціального захисту учасників АТО

DSCN0093Відбувся інформаційний семінар  щодо правового та соціального захисту учасників АТО

 

        З метою комплексного надання послуг цільовій аудиторії 20 липня 2015 року у Вижницькому районному центрі зайнятості відбувся семінар для учасників АТО. До участі у семінарі були залучені перший заступник голови Вижницької районної державної адміністрації Романюк Ілля Танасійович, в.о. директора Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сележан Юрій Іванович, заступник начальника управління соціального захисту населення Додяк Інна  Дмитрівна. 

         В.о. директора Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сележан Юрій Іванович повідомив учасників семінару про створення центру, де окрім інших, можуть отримати кваліфіковану правову допомогу, учасники АТО та сім’ї загиблих воїнів, а також внутрішньо-переміщені особи, тобто ті категорії соціально вразливого населення, які не мають фінансових можливостей оплачувати послуги адвокатів. Зокрема в.о. директора Вижницького місцевого центру Сележан Ю.І. зазначив, що учасники АТО мають можливість безкоштовно отримати послуги адвокатів для представництва їх інтересів у цивільних та адміністративних судових спорах.

        DSCN0091 Під час проведення заходу перший заступник голови районної державної адміністрації Романюк Ілля Танасійович відзначив важливість проведення спільних семінарів та заходів, оскільки це дає можливість обмінятися досвідом та отримати інформацію, яка в подальшому може сприяти вирішенню нагальних проблем, а також захисту прав та законних інтересів осіб, які цього потребують.