назад

Відбувся круглий стіл на тему: “Співпраця заради якості безоплатної правової допомоги”

IMG 7765   13 листопада 2014 року о 10.00 годині в приміщені готелю – ресторана “Янісоль” відбувся круглий стіл на тему: “Співпраця заради якості безоплатної правової допомоги”, метою якого було обговорення якості надання безоплатної правової допомоги у Хмельницькій області та взаємодії між основними суб’єктами у сфері правосуддя задля її забезпечення.

   Захід організований Хмельницьким обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, за підтримки Координаційного центру з надання правової допомоги, Всеукраїнської благодійної організації “Українська фундація правової допомоги”, Міжнародного фонду “Відродження», Американської асоціації юристів.

   Учасники круглого столу обговорили питання щодо якості надання безоплатної правової допомоги адвокатами Хмельницького обласного центру з надання БВПД; законодавчі зміни у сфері, інструменти управління якістю та проблематику взаємодії між основними суб’єктами у сфері правосуддя задля її забезпечення, співпрацю з судами та правоохоронними органами, органами адвокатського самоврядування у регіоні; питання доступу до клієнтів безоплатної вторинної правової допомоги у місцях несвободи.

   У роботі круглого столу  взяли  участь: представники Хмельницького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, представник Всеукраїнської благодійної організації “Українська фундація правової допомоги”, представники Апеляційного суду Хмельницької області, представники Хмельницького міськрайонного суду, представники Ради адвокатів та КДКА Хмельницької області, представники Головного управління юстиції в Хмельницькій області, представники УМВС України в Хмельницькій області, представник Прокуратури Хмельницької області, представники Державної пенітенціарної служби в Хмельницькій області, адвокати, які співпрацюють з Хмельницьким обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, ЗМІ.

   В.о. начальника відділу забезпечення якості правової допомоги Сергієм Дрелінським було підготовлено презентацію на тему: « Взаємодія  заради якості безоплатної вторинної правової допомоги», ознайомив учасників круглого столу із Стандартами якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі, основними завданнями та функціями менеджерів із забезпечення якості надання БВПД, основними напрями роботи менеджерів з якості у 2014 році.

   Круглий стіл проходив в доброзичливій обстановці, цікавою та активною була дискусія, оскільки у адвокатів та інших учасників заходу виникло багато практичних питань.

   Учасники круглого столу, адвокати змогли поділитися не тільки власним досвідом, а й шляхами вирішення проблемних питань.

   Вагомим результатом проведеного  заходу стало планування подальшої співпраці у даному напрямку, допомоги задля забезпечення якісті безоплатної правової допомоги особам, що її потребують.

Програма круглого столу

Список учасників круглого столу

IMG 7761

IMG 7764

IMG 7765

IMG 7770

IMG 7771

IMG 7778

IMG 7780

IMG 7781

IMG 7793

IMG 7794

IMG 7807

IMG 7814

IMG 7821

IMG 7822

IMG 7828

IMG 7832

IMG 7834

IMG 7839

IMG 7849

IMG 7859

IMG 7867

IMG 7868

IMG 7872