назад

Відбувся семінар на тему «Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод в справах про видворення, екстрадицію та відмову в наданні захисту шукачам притулку»

IMG 1319В рамках проекту «Адвокація та підвищення спроможностей Уряду у сфері міграції» 21 травня 2015 року у місті Чернігів відбувся одноденний семінар на тему «Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод в справах про видворення, екстрадицію та відмову в наданні захисту шукачам притулку». Доповідачами-модераторами виступили: адвокат, експерт проекту – Наталія Гурковська та суддя Попаснянського районного суду Луганської області – Микола Мазур.
Семінар було організовано за підтримки Української Гельсінської спілки з прав людини, Координаційного центру з надання правової допомоги та Європейського Союзу, за участі Верховного комісара ООН у справах біженців та міжнародної організації ХАЙЕС.

Участь у заході взяли 19 адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на території Чернігівської області.
В рамках семінару адвокати мали змогу працювати в групах з метою вирішення практичних завдань та обміну досвідом.

Адвокати отримали роздатковий матеріал за темою семінару.
По закінченні заходу правозахисники отримали сертифікати про участь у заході підвищення кваліфікації.
Адвокати Чернігівської області вдячні організаторам заходу та доповідачам-модераторам за проведений семінар та отримані нові знання.IMG 1311

IMG 1321