назад
27.12.12

Відкрито Київський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Strichka26 грудня 2012 року у місті Білій Церкві відбулися урочисті заходи з нагоди відкриття Київського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, створеного наказом Міністерства юстиції України від 02.07.2012 № 968/5 на базі досвіду функціонування Офісу громадського захисту у місті Білій Церкві, який діяв за сприяння Міжнародного фонду «Відродження».

Участь в урочистостях взяли Анатолій Присяжнюк, голова Київської обласної державної адміністрації, Микола Антонюк, заступник Білоцерківського міського голови, Ніна Ященко, начальник Головного управління юстиції у Київській області, Віктор Кіккас, директор Київського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Галина Ковбасінська, голова КДКА Київської області, Володимир Санін, голова Білоцерківського міськрайонного суду, Аліна Бірюкова, член Вищої КДКА України.

Від Координаційного центру участь в урочистостях взяла Олена Сінчук, начальник відділу координації та моніторингу надання безоплатної вторинної правової допомоги, яка виступила з вітальною промовою.

Програма заходів включала урочисте відкриття Київського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з розрізанням стрічки, круглий стіл з обговорення організаційних питань забезпечення функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні з 1 січня 2013 року та прес-брифінг.

Київський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги є вже другим центром, відкритим по Україні. Нагадаємо, що 11 жовтня 2012 року було відкрито Хмельницький обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.