назад

  23 липня 2015 р. відбулась робоча зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Позняка О.М., директора Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сірик О.С., начальника відділу взаємодії із суб’єктами надання безоплатно первинної правової допомоги Мартосіча А.В., начальника Миронівського районного управління юстиції Стретович Ф.Ф., адвоката, який надає безоплатну вторинну правову допомогу Лушкіна Ю.П.

 

  Зустріч присвячена відкриттю в м. Миронівка кабінету для роботи адвокатів, які надають безоплатну вторинну правової допомогу в цивільному та адміністративному процесі з особами, яким надається правова допомога.

 Відкриття даного кабінету ініційовано Білоцерківським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

  Приміщення надане Миронівською районною державною адміністрацією, яка виявила неабиякий інтерес до надання БВПД та усіляко сприятиме роботі центру в форматі інформативної та адміністративної підтримки. Наявність цього окремого кабінету значно покращить можливість спілкування осіб, які отримують правову допомогу з адвокатами, поліпшить якість та ефективність надання правової допомоги.

Під час робочої зустрічі були обговорені питання подальшої взаємодії та співпраці у наданні безоплатної вторинної правової допомоги між місцевим центром та управлінням юстиції. Керівниками регіонального та місцевого центрів був проведений прийом громадян, які виявили бажання дізнатися про систему надання безоплатної вторинної правової допомоги для вирішення своїх нагальних питань та отримали перші консультації.

Наразі планується відкриття кабінетів в смт. Рокитне, м. Володарка та подальша робота в напрямку створення кабінетів для роботи адвокатів з клієнтами в Київській області.