назад

Відкриття Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

IMAG0918

01 липня 2015 року у місті Рівне по вул. Кавказька, 7, розпочав свою роботу Рівненський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Участь у відкритті місцевого центру взяв заступник диреткора Регіоанльного центру Сергій Іллюк. 

На офіційне відкриття до центру завітали перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Василь Харчук, представники громадських правозахисних організацій та адвокати системи БВПД.

 Першою клієнткою стала особа пенсійного віку, яка звернулась з метою представлення її інтересів в суді по земельним питанням та складання процесуальних документів. 

 В подальшому, протягом робочого дня до центру зверталися не тільки громадяни України, а й серед клієнтів була і громадянка Російської Федерації. Тематика звернень найбільше стосувалась земельних та житлових питань. Усі клієнти, як виявилось, є глядачами місцевих телепрограм, так як інформацію про відкриття Рівненського центру отримали після презентації системи БВПД із рейтингових ЗМІ.  Всього протягом першого дня роботи до Центру звернулось 9 осіб.  

 У своїх привітаннях гості висловили свою підтримку у співпраці з місцевим центром в контексті надання первинної правової допомоги. 

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/vidkr{/gallery}