назад
28.10.19

Відкриття виставки образотворчого мистецтва «Моє нове життя»

25 жовтня 2019 року у залі «Капонір» Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» відбулось відкриття виставки образотворчого мистецтва неповнолітніх, які скоїли злочини та перебувають у місцях позбавлення волі. Захід, організований численними партнерами ГО «Союз «Золотий Вік України», відвідала директор Лівобережного київського місцевого центру з надання БВПД Леся Бурчак.

Виставка під назвою «Моє нове життя» мала на меті привернути увагу суспільства до проблем соціалізації та адаптації осіб, які звільнились з місць позбавлення волі. У своїх малюнках засуджені виразили бачення свого майбутнього після звільнення.

Проблема підліткової злочинності гостро стоїть перед українським суспільством та політикумом, бо підлітки у конфлікті з законом теж наші діти – майбутнє нашої Країни, – наголосила Яна Баранова, президент ГО «Союз «Золотий Вік України.

У свою чергу Леся Бурчак розповіла присутнім про напрямки співпраці Лівобережного центру з ГО щодо формування правової свідомості у підростаючого покоління, сприяння утворення громадянського суспільства, створення умов для всебічного розвитку юнаків та дівчат.