назад

Візуалізація прав дитини – конкурс дитячого малюнку

У межах проєкту «Child rights», що реалізується Охтирським місцевим центром з надання БВПД та Охтирським відділом освіти із залученням «параюриста-манівця» ОМЦПО-МАН проведено конкурс дитячого малюнку. До нього долучилися вихованці старших груп усіх дитячих садків м. Охтирки, а саме: «Берізка», «Калинка», «Ластівка», «Казка», «Росинка», «Теремок», «Орлятко», «Струмочок», «Сонечко». На конкурсі представлено 87 робіт, а його метою є привернення уваги до прав дитини.

Критеріями оцінювання робіт були:

  • актуальність та повнота розкриття теми;
  • творчий підхід;
  • естетичність роботи;
  • додержання формату – А-4.

Переможців конкурсу визначали члени журі, до складу якого увійшли мистецтвознавці та лідери думок в арт-сфері, журналісти, представники відділу освіти та міської влади.

Журі визначило переможців: Петрова Маша та Денчик Кароліна – 1 місце; Удовіченко Лілія та Брциєва Соня – 2 місце; Попова Лілія та Олефіренко Настя – 3 місце; Литовченко Тимур та Корабельський Андрій відповідно 4. За результатами конкурсу призери одержали подарунки, а всі інші учасники – заохочувальні призи.

До того ж, усі діти отримали розмальовки, розроблені фахівцями системи БПД.

Довідково: найактивніше долучилися до конкурсу вихованці ДНЗ «Казка» та представили 32 роботи на конкурс. Дякуємо всім, хто приєднався до проведення заходу, а саме: заступнику міського голови м. Охтирки Тетяні Коваленко, фахівцю відділу освіти Наталі Ковпак, радіоведучій Світлані Терешковій, журналістам Андрію Міхєєву та Сергійю Яковенко, а також керівнику гуртка образотворчого мистецтва ОМПЦО-МАН Анастасії Охромеєвій та параюристу Анні-Марії Сталинській.