назад
20.08.15

Візит радника Міністра юстиції, народного депутата України Ігоря Алексєєва на Кіровоградщину

У п’ятницю, 21 серпня 2015 року Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області запрошує представників ЗМІ взяти участь у заходах пов’язаних з візитом радника Міністра юстиції, народного депутата України Ігоря Алексєєва.

Об 11.00 у приміщенні Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області відбудеться прес-конференція на тему:«Діяльність центрів з надання безоплатної правової допомоги та децентралізація в системі надання послуг з боку Міністерства юстиції» (м. Кіровоград, вул. Дворцова, 6/7, 2 поверх, конференц-зала № 202).

У ході прес-конференції радник Міністра юстиції Ігор Алексєєв поінформує присутніх про можливість отримання безоплатної правової допомоги (послуг адвоката), реалізацію започаткованих Мінюстом реформ в частині передачі функції органів юстиції місцевим органам влади, в результаті чого громадянин отримає якісні послуги, а місцевий бюджет кошти.

 

Також, Ігор Алексєєв розкаже, які кроки вживає Мін’юст для того, щоб мінімізувати контакт між чиновником і громадянином, з метою унеможливлення корупційних дій.

Під час заходу журналісти зможуть поставити запитання, що їх цікавлять та отримати кваліфіковані відповіді на них.

Крім того, у заході візьмуть участь директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області  Леонід Кропліс та начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Віктор Кондратюк.

Акредитація ЗМІ та додаткова інформація за телефоном: 24-79-33 або e-mail: s.ladyhin@kr.minjust.gov.ua