назад

Володимир Куценко взяв участь у вечірньому ток-шоу «Тема дня»

Хто винен у нещодавному вибуху кіоску із шаурмою, який трапився в Херсоні біля Дніпровського ринку, розбиралися у прямому ефірі юрист Володимир Куценко (Херсонський місцевий центр з надання БВПД) та ведуча програми Оксана Корінна.
За попередніми даними, причиною розриву і займання став витік газу із балону.
На щастя, ніхто не постраждав. У поліції відкрили кримінальне провадження.

 

Вислухавши офіційних осіб, зокрема представників  ДП «Газпостач», Департаменту містобудування і землекористувння Херсонської міської ради, ГУ ДСНС у Херсонській області, які в телефонному режимі відповіли на запитання ведучої, Володимир Куценко прокоментував ситуацію, зазначивши, що поки не проведена комплексна експертиза, яка встановить причини вибуху, робити висновки завчасно.
Йшлося і про необхідність більш ретельних перевірок з боку посадовців щодо наявності дозволів на встановлення тимчасових споруд, дотримання власниками правил пожежної безпеки та якості проведених монтажних робіт по встановленню газових балонів.
Підводячи підсумки, гість студії зауважив, що законодавством передбачено: якщо посадова особа бачить порушення, вона повинна відреагувати.
Так само і громадяни. У зв´язку з цим Володимир Вікторович пояснив, куди потрібно звертатися жителям Херсона, якщо помітили порушення, і як швидко чиновники повинні відреагувати на звернення громадян.

Більш докладніше – у програмі «Тема дня».