назад

Вийшов черговий номер щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області повідомляє про те, що вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

У випуску – огляд найважливіших новин системи БПД Полтавщини  упродовж лютого 2020 року.  Як працювала система БПД на Полтавщині протягом 2019 року, які здобутки виклики та  перспективи у новому році. У лютому у Решетилівці відбувся перший у цьому році відбувся кущовий семінар із циклу «Актуальні питання посилення правової спроможності територіальних громад на Полтавщині, як це було читайте у черговому номері газети.

Серед постійних рубрик видання: земельні та громадські радники інформують. У рубриці думка спеціаліста інтерв’ю нового керівника Юридичного департаменту Полтавської ОДА та директора Департамента охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації.

До уваги читачів також рубрики адвокат консультує, приклади успішного захисту, зміни законодавства, сторінка регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини.

Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Приємного читання!