назад

Виправдовувальний вирок у справі клієнта адвоката Ірини Мініной

ZP adv Minina i24 листопада 2014 р. Хортицьким районним судом м. Запоріжжя було розглянуто кримінальне провадження по обвинуваченню «М» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України «умисне вбивство».
За результатами розгляду зазначеної кримінального провадження, Хортицьким районним судом м.Запоріжжя був винесений виправдувальний вирок по обвинуваченню «М» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.
Захист «М» від пред’явленого обвинувачення, на підставі доручення Запорізького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, здійснював адвокат системи безоплатної вторинної правової допомоги – Мініна Ірина Миколаївна.

Виключно завдяки професійній роботі адвоката та вдало вибраної нею тактики поведінки і стратегії захисту, було доведено непричетність обвинуваченого «М» до інкримінованого йому злочину, незважаючи на всі намагання сторони обвинувачення.
Складність цього кримінального провадження полягало ще в тому, що справа знаходилась в Хортицькому районному суді м. Запоріжжя на повторному розгляді. Ще першого разу адвокату Мініной І.М. вдалось довести непричетність «М» до вбивства людини, і Хортицьким районним судом м.Запоріжжя був ухвалений виправдувальний вирок. Однак прокуратурою було подано апеляцію, за наслідками якої справу було направлено на новий судовий розгляд. І ще раз, адвокату Мініной І.М. вдалось отримати перемогу та довести невинуватість «М».