назад

2016 01 20 KelmНа виконання Плану роботи Кельменецького місцевого центру з надання БВПД на I квартал 2016 року директор центу Ігор Усатий, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Юлія Олійник та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Артем Дворський провели виїзний прийом громадян в приміщенні стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання Кельменецького територіального центру соціального обслуговування у с. Ленківці Кельменецького району.

Працівниками центру було доведено до відома інформацію про діяльність центру, детально роз’яснено перелік категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, та порядок звернення до місцевого центру.

         2016 01 20 Kelm1   З проханням правової  консультації до спеціалістів місцевого центру звернулися 10 громадян. Їм було надано роз’яснення з питань земельного законодавства, соціального захисту та соціального забезпечення. По завершенню зазначено заходу всім присутнім були вручені листівки з адресою та інформацією про роботу Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.