назад

Виїзний прийом громадян працівниками Житомирського МЦ у приміщенні Радомишльської районної державної адміністрації

03.10.2015 Radomyshl meeting6 жовтня 2015 року в приміщенні Радомишльської районної державної адміністрації відбувся виїзний прийом громадян працівниками Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Прийом здійснювали директор центру Кулик Тетяна Борисівна, головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Вельган Яна Сергіївна та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Тогунова Вікторія Анатоліївна.

Завдяки завчасному інформуванню населення про виїзний прийом в громадсько-політичній газеті Радомишльщини “Зоря Полісся” громадяни приходили підготовленими, що дало змогу сформувати три повні комплекти документів.

В ході проведення виїзного прийому громадян в приміщенні Радомишльської районної державної адміністрації директор Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кулик Тетяна Борисівна провела зустріч з заступником голови Радомишльської районної державної адміністрації Ковальчук Світланою Василівною. Під час розмови були обговорені специфіка роботи центру, напрями співпраці та організація спільних заходів. Також були залишені інформаційні матеріали для розповсюдження у структурних підрозділах райдержадміністрації та розміщення на інформаційних стендах.

03.10.2015 Radomyshl meeting 2

03.10.2015 Radomyshl meeting 3