назад

Визнання професіоналізму

У грудні 2002 року Президент України підписав Указ про встановлення в Україні професійного свята – Дня адвокатури, який щорічно відзначається 19 грудня,  у День Святого Миколая. З нагоди свята на Херсонщині, як і по всій країні, відбулись урочистості. На адресу адвокатів звучали лише слова привітань і вдячності, красиві вірші і тости, а їх вагомий внесок у розбудову правової держави, забезпечення захисту конституційних прав і свобод громадян не залишився непоміченим.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у забезпечення законності, дотримання прав і свобод людини, розвиток системи безоплатної правової допомоги, та з нагоди відзначення професійного свята – Дня адвокатури, почесними грамотами і подяками Національної асоціації адвокатів України, Херсонської обласної державної адміністрації, Ради адвокатів Херсонської області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області  було нагороджено адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу:

  • Віктора АНТИПЕНКО, Наталію АНТОНОВИЧ, Віктора АНДРУНЕВИЧА, Анатолія БІТЮРУ, Дениса БЛОНСЬКОГО, Дмитра ДІАМЕНТОВИЧА,
  • Олену ГАГУЛІНУ, Ольгу ГОРУ, Сергія ДУБЕЙКА, Івана ЗАБОЛОТНОГО, Миколу ЗАЙЦЕВА, Максима ЗАРЕМБУ,
  • Євгенія ЗВАРИЧА, Оксану ІЛЯНДУ, Тетяну КАЛІМБЕТ, Юрія КЛЕЦЬКА,
  • Наталію КОЛОМОЙЦЕВУ, Анатолія ЛАГОДУ, Тамару КУШНЕРЕНКО,
  • Якова МАЛЬЦЕВА, Івана ОХЛОПКОВА, Олександра ОХЛОПКОВА,
  • Наталію ПАНЧУК, Тамару ПАЦАЛОВУ, Ксенію ПЕТРЕНКО, Світлану СИСАК, Юлію СТУКАН, Владислава ТІЛЬНЕНКА, Валентину ТОКАЛЕНКО, Тетяну ТЮПЛЯЄВУ, Юрія ХАЗОВА, Галину ХАЩИНІНУ, Тетяну ШИЛІНУ.

Нагрудним знаком Національної асоціації адвокатів України «Видатний адвокат України» також нагороджено директорку Регіонального центру з надання БВПД, секретаря Ради адвокатів Херсонської області  Марину ЄЛИСЄЄВУ.

Як адвокати відзначали своє свято можна подивитися в новинах на інтернет порталі за посиланням.