назад

Як поліпшити якість правових консультацій клієнтів контакт-центру системи БПД?

У Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Чернівецькій області відбулися тренінги з підвищення кваліфікації для головних спеціалістів відділу забезпечення роботи єдиного контактного центру системи БПД. Зокрема, фахівцям презентували локальну програму «Типові консультації» з найактуальніших питань клієнтів-додзвонювачів на номер 0-800-213-103.

Начальник відділу забезпечення роботи контактного центру Ольга Волощук детально зупинилася на питаннях порядку оскарження дій, або бездіяльності слідчого, прокурора, державного виконавця, а також консультаціях постраждалим від булінгу та домашнього насильства.

Відтак, учасники тренінгу напрацювали типові відповіді у спілкуванні з клієнтами контакт-центру системи безоплатної правової допомоги, проаналізували розмови, обговорили культуру спілкування з додзвонювачами та алгоритм фіксування наданої інформації в реєстраційній карточці клієнта.

«Сподіваємось, що розроблена фахівцями нашого центру локальна програма з типових питань клієнтів, які щодня телефонують на «гарячу» лінію системи БПД, дасть змогу працівникам контакт-центру доступніше і якісніше надавати консультації, а додзвонювачам допоможе оперативніше вирішувати свої правові проблеми», – зауважила Ольга Волощук.

Нагадаємо, за увесь час роботи єдиного всеукраїнського контактного центру системи БПД, починаючи з 3 жовтня 2015 року, надійшло понад 1 мільйон 90 тисяч дзвінків.