назад

Юридична спільнота Полтавщини поповнилася новими фахівцями

6 березня 2020 року в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулося урочисте вручення дипломів магістра студентам-випускникам денної та заочної форми навчання.

Цьогоріч дипломованими фахівцями стали 67 випускників, які гідно завершили навчання, п’ятеро з них отримали дипломи з відзнакою.

Відкрив захід директор Полтавського юридичного інституту  Олександр Лемешко, який привітав випускників, побажав успіхів, творчої наснаги та нових звершень.

З напутніми словами побажань долучилися також почесні гості, запрошені на даний захід, а саме: директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий, заступник начальника Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Полтавській області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Олег Тимченко, директор Територіального управління Державного бюро розслідувань розташованого у місті Полтаві Володимир Тимошко.

«На сьогодні переважна більшість працівників системи безоплатної правової допомоги Полтавщини – це висококваліфіковані фахівці,  більшість з них здобули вищу  освіту у стінах Полтавського юридичного інституту та за своїм освітнім рівнем здатні виконувати непрості завдання щодо захисту інтересів громадян, що в нашій діяльності є важливою складовою», – додав керівник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області та побажав новоспеченим правникам  професійних  та творчих здобутків у галузі права.

Почесні гості, батьки та викладачі Полтавського юридичного інституту вітаючи магістрів з завершенням навчального процесу, побажали випускникам щасливого старту у їхній професійній кар’єрі, вагомих досягнень та нових перемог на життєвому шляху!