назад

Юридичні поради від провідних фахівців системи БПД

Комунікація та правопросвітництво – пріоритетні напрямки розвитку системи БПД, завдяки яким рівень обізнаності населення України щодо можливості   отримати від держави  безоплатну правову допомогу стрімко зростає.  Якщо у 2018 році про систему БПД знали 23% населення, то нині цей показник виріс до 50%.

Найбільш ефективними каналами комунікації, як відомо, є виступи на телебаченні. Тому поспішаю повідомити: відтепер на телеканалі «KRATU» виходитиме постійна рубрика «Допоможи собі». Юридичні поради надаватиме щодня заступниця директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Іпатенко.

Необхідно зазначити, що тематика консультацій відповідає правовим потребам мешканців Херсонської області. Крім питань, пов´язаних із функціонуванням установ системи БПД, ви дізнаєтеся, за яких умов людина, яка опинилась у складній життєвій ситуації, отримає від держави юридичний захист; як безпечно працевлаштуватися за кордоном; що робити, якщо затопили сусіди або що треба знати, маючи намір вкласти кошти у новобудову та багато іншого.

Сьогоднішній ефір присвячений фінансовим послугам, а саме кредитам. На що звернути увагу особі, яка має намір взяти кредит – дивіться на каналі «KRATU».