назад

Започатковано роботу мобільного пункту консультування в місті Корсунь-Шевченківський

smila bvpd ksh01Минулого тижня спеціалісти Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: Семеновський В.О., Стригун Л.М., Хоменко М.М. разом з директором Центру Савчуком Є.В. здійснили виїзд до м. Корсунь-Шевченківський, де було організовано мобільний пункт консультування громадян та прийому документів у приміщенні громадської приймальні Корсунь-Шевченківського районного управління юстиції.

Також, було проведено заходи з вуличного інформування громадян міста, шляхом роздачі жителям міста спеціальної тематичної літератури.
Відбулися зустрічі з керівним посадовими особами міста та району: керуючою справами міськвиконкому Пампущенко Н.А., керівником апарату райдержадміністрації Вдовиченко Т.К., начальником районного управління юстиції Босенко С.О..
Фахівці місцевого центру проінформували про функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та перспектив щодо подальшого співробітництва та взаємодії між Центром та іншими установами.
Інформаційний супровід виїзду мобільного пункту консультування здійснювався шляхом завчасного розміщення повідомлення у формі соціальної реклами у місцевій газеті «Надросся» №№ 91 та 92 від 24 та 20 листопада 2015 року відповідно, офіційній сторінці Корсунь-Шевченківської РДА та повідомлень у приміщені громадської приймальні Корсунь-Шевченківського районного управління юстиції.

smila bvpd ksh02