назад

Засідання комісії з відбору адвокатів на Вінниччині

12 березня 2020 року, у приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації, відбулось засідання комісії з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги. Голова комісії -виконуючий обов’язки директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Сергій Фролов, секретар комісії Лілія Галайчук.

В якості членів комісії виступили судді Вінницького Апеляційного суду, представник Ради адвокатів Вінницької області, головний спеціаліст відділу з питань нотаріату у Вінницькій області Управління нотаріату Центрально- Західного міжрегіонального управління Міністерства Юстиції  (м. Хмельницький), керівник Вінницької обласної організації ГО “Союзу юристів України”, представник ради відділення Всеукраїнської ГО “Асоціація правників України”.

Голова комісії Сергій Фролов зазначив, що умовами проведення конкурсу є відкритість, прозорість, запобігання виникненню конфлікту інтересів під час його проведення, захист персональних даних під час та  до моменту завершення конкурсу та конфіденційність результатів оцінювання адвокатів.

Це перший етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги та проходить без персональної участі конкурсантів. Розглянуто 36 кандидатур адвокатів у Вінницькій області, які зареєструвалися та пройшли дистанційний курс. Всього подали заяв на участь в конкурсі 39 адвокатів.

Другий етап конкурсу відбудеться  18 березня 2020 року. Початок 11.00 год. Він відбуватиметься шляхом індивідуальних співбесід адвокатів з конкурсною комісією, за адресою: вул. Театральна, 14, каб. 419.