назад

Затверджено Програму безоплатної правової допомоги населенню міста Нововолинська на 2020-2022 роки

27 лютого 2020 року на сесії Нововолинської міської ради затверджено Програму безоплатної правової допомоги населенню міста Нововолинська на 2020-2022 роки.

Прийняття Програми направлене, передусім, на залучення місцевої громади до процесу вирішення правових проблем її мешканців, усвідомлення органами місцевого самоврядування важливості правової освідченості громадян, забезпечення їх доступу до правової інформації та консультацій, запровадження практики співробітництва та консолідації зусиль місцевої громади та усіх спроможних місцевих провайдерів правової допомоги.

Програма спрямована на проведення інформаційно – роз’яснювальної кампанії серед жителів міста, органів місцевого самоврядування та громадських організацій, на покращення доступу жителів міста Нововолинська та селища Благодатного до безоплатної правової допомоги шляхом проведення виїзних прийомів громадян та надання адресної правової допомоги особам, які її потребують за місцем проживання.

Депутати Нововолинської міської ради одноголосно проголосувати за затвердження відповідної Програми, для реалізації якої передбачене фінансування за рахунок коштів місцевого бюджету у вигляді субвенцій Державному бюджету.